Je man helpen om het langer vol te houden in de slaapkamer

Wanneer je als vrouw te maken hebt met een man of vriend die het niet zo lang vol kan houden in de slaapkamer, dan is dat natuurlijk vervelend. Het is iets dat echt wel bij veel mannen voorkomt. Je hoort er natuurlijk niet zo vaak over, omdat het een beetje een taboe onderwerp is. Vrouwen onder elkaar hebben het er nog wel eens over, maar het is nu niet bepaald een onderwerp dat je bespreekt tijdens verjaardagen.

Maak het bespreekbaar

Als je man of vriend hier last van heeft, dan is kan er van alles aan de hand zijn. Wellicht hebben jullie niet zo vaak seks en de keren dat jullie seks hebben, is hij snel klaar. Daar kun je natuurlijk iets aan doen, door wat vaker seks te hebben. Maar er kunnen ook andere zaken spelen. Wellicht heeft hij heel veel spanning en stress of zijn werk of andere situaties. Dat kan voor een man een reden zijn waardoor hij snel klaarkomt.

Als jouw man of vriend hier last van heeft is het voornamelijk belangrijk om het bespreekbaar te maken. Hij zal het misschien niet zo leuk vinden om het erover te hebben, maar je kunt er wel vanuit gaan dat hij weet dat het niet goed zit. Als je het bespreekbaar maakt, kunnen jullie samen werken aan een oplossing.

Technieken om het langer vol te houden

Nadat jullie het bespreekbaar hebben gemaakt, is het natuurlijk belangrijk om er iets aan te gaan doen. Hier zijn diverse technieken voor beschikbaar. De kans is klein dat jullie het met condoom doen, maar het zou wel een optie kunnen zijn om het condoom weer eens te gaan gebruiken. Doordat er dan een extra laagje omheen zit, is het minder gevoelig voor de man. Er zijn overigens ook condooms met een speciaal middel erin verwerkt waardoor de man minder gevoel zal ervaren. Wellicht het overwegen waard.

Een andere optie is het trainen van de PC spier, dit is de spier die de man aanspant als hij moet stoppen met plassen. Deze spier is een belangrijk onderdeel tijdens het klaarkomen en door oefeningen te doen kan je man meer controle krijgen over het moment waarop hij klaarkomt